3 любими червила

Червилото е една малка цветна магическа пръчица, която тутакси може да те превърне от бледа мумия в човек. Наистина има козметични продукти, които ей така хоп и те преобразяват изведнъж. За мен тези продукти са спиралата и червилото. Мога да изляза само по тях и да изглежда сякаш съм отделила часове пред огледалото и мързелът ми да остане дълбока тайна. Експериментирала съм с всякакви цветове и формули, но напоследък ме е обхванала минималистична вълна и се фокусирам само върху най-добрите в колекцията ми.


MAC Goddess of the Sea

MAC Goddess of the Sea част от една от най-емблемтичните лимитирани серии на MAC – Аlluring Аquatics. Когато излезе буквално за секунди се изчерпваха количествата и помня, че много импулсивно, изцяло омагьосана от дизайна реших да си избера нещо. Все още може да се закупят онлайн от ebay или amazon, но цените вече са един вид колекционерски. Дизайнът е отразяващо се тюркоазено с 3D водни капчици и простo гледаш и drool-ваш. Планирах да опазя червилото непокътнато и да седи като трофей пред огледалото ми, но цвета и формулата толкова ми харесаха когато я пробвах в магазина, че реших да си го ползвам по предназнчение, пък като свърши ще си намеря друго също толкова приказно. Формулата е от хидратиращите серии и издържа около 3-4 часа. Цветът е за по-смелите, защото е наситено тъмно лилаво, което може да се нанесе съвсем деликатно и да придаде само лек нюанс, а може и full on vamp, както обичам аз да слагам вечер. На брюнетки със светла кожа седи много красиво и винаги ми напомня на Червената шапчица от Once upon a time, don’t know why.


Too Faced la creme – Pink Chocolate

Too Faced са известни с шоколадово ухаещите си продукти и неотдавна имаха готини предложение в Sephora и си взех това червило за половината пари. Беше си направо джакпот, защото това се оказа сигурно любимото ми червило ever. Първо нека отделим минутка за съзерцание на разкошния дизайн и после да преминем към текстурата, която присто се разлива и изглажда сама върху усните и остана най-ествствено красивият нюанс върху тях. Точно както си е името – розов шоколад. Ммм.

NYX extra creamy round lipstick – Chic Red

Червеното червило винаги ми е било най-женственото от всички, но уцелването на точния нюанс и подтон си е цяла наука. Тази конкретна серия червила имат богат избор от цветове и възможността да намериш точния нюанс е голяма. Именно цветът на това червило е причината да е сред любимците ми – тъмно червено със син подтон. Този син подтон звучи малко страшно, но всъщност балансира палитрата, така че да изглежда по-изискано и красиво на светла кожа. Освен това така зъбките изглеждат много по-бели. Формулата не блести особено, но ако се нанасят тънки слоеве и между тях се попива остатъка може да се постигне по-дълготраен и изравнен резултат.

Пробвали ли сте някои от тези продукти и харесаха ли ви? Ако имате ваши любимци, ще се радвам да споделите и да ги пробвам 🙂

• АДИ •
 FACEBOOK • INSTAGRAM • BLOGLOVIN • PINTEREST