Как да летиш отдолу нагоре – Aerodium Bulgaria

Напоследък изобщо не ме свърта на стола и се възползвам от всички техники за съвместяване на активния живот с офисния. По повода се гмурках, излизах от заключени стаи със загадки, пътувах насам натам и дори! започнах да тичам вечер. В офиса пък си спретнах лекинко една инсталация, която ми позволява да работя права на лаптопа през голяма част от деня. Колегите много се забавляваха първоначално, но усещам, че скоро ще имам последователи. Освен, че изглежда юбер сладко, работенето прав действа като чаша кафе на тялото ти и те кара да се чувстваш по-енергичен, свободен и определено по-продуктивен.

След цялата работа с осемчасовото седене в офиса на човек му се ще да се мята и да хвърчи свободно през останалото време, така че когато получих предложение да ме водят да летя, веднага приех. Надали съм единствената, която има нужда от по-освобождаващи начини да релаксира, а летенето е перфектната активна релаксация и когато знаеш, че е безопасно адреналинът е в балансирани количества. Технологията на щастието според мен се крие именно в баланса – да намериш нещо, от което няма да умреш от страх, но ще те изкара от зоната ти на комфорт и да те накара после да кажеш искам пак.

Стандартното летене от горе на долу ми се струва too much за моето заешко сърчице, но във въздушен тунел Aerodium всичко е 6. Навсякъде около него е мекичко и има мрежи, така че е напълно безопасно и няма нужда от преварителен опит. Преди летенето има инструктаж, загрявка и докато летиш до теб има опитен инструктор, който следи всичко да мине перфектно. Може да се лети по всяко време, дори да вали, дори да е зима. Даже е по-добре когато въздухът е студен, така че приведстаме есенното захлаждане и отиваме да ставаме птици – разред Aerodium. Фиууу.

Aerodium Bulgaria летене въздушен поток екстремно Aerodium Bulgaria летене въздушен поток екстремно Aerodium Bulgaria летене въздушен поток екстремно Aerodium Bulgaria летене въздушен поток екстремно Aerodium Bulgaria летене въздушен поток екстремно Aerodium Bulgaria летене въздушен поток екстремно Aerodium Bulgaria летене въздушен поток екстремно

• АДИ •
 FACEBOOK • INSTAGRAM • BLOGLOVIN • PINTEREST