Уютна есен у дома

Есента е времето да се развихрим у дома с уютностите и да направим вкъщито топло, меко и магическо местенце, за което си мислим замечтано докато джапаме в локвите под дъжда. Когато за първи път ще посрещаш есента в новото си гнезденце е особено ентусиазиращо и още щом падна първото листенце с le fiancé хукнахме за есенни красоти.

Хелоуин чука на вратата и страшната декорация е супер, но ние искахме да инвестираме в неща, които ще ни вършат работа и през цялата зима: Свещи | Светлинки | Декоративни тикви | Възглавници

Есен у дома, декорация, интериор, дизайн, свещи, тикви, възглавници, ХелоуинДекоративните тикви са най-ефективният начин да създадем есенна атмосфера. Истински са, което е страхотно за всички, които не обичаме пластмасови прахосъбирачки. Можете да ги намерите на всеки по-голям пазар из града за по 2-3 лв. броя. Има ги във всякакви цветове и форми и може да си поиграете със съчетанията.

Тикви Хелоуин декорацияСамо с едни LED лампички увити около тях, през нощта създават най-магическата атмосфера и превръщат и най-обикновения кът у дома в приказка. Ако ги аранжирате в антрето ще са уау факторът когато посрещате гости. Мъничките ми племенници бяха супер впечатлени когато бяха у нас миналия уикенд и ме вдъхновиха да купя още няколко тикви за останалите стаи.

Тиква Хелоуин светлини декорацияСвещите са must have вкъщи през цялата година, а през студените сезони са запалени почти постоянно и са като домашна ароматерапия след продуктивен ден в офиса. Най-обичам когато се прибера от работа да сваля grown-up дрехите, да нахлузя нещо топличко, да запаля свещите из цялата къща и да пусна някой дзен плейлист в Spotify. Пълно разтапяне. В спалнята е добре свещите да са без силен аромат, за да спим спокойно, така че за нощното шкафче избирам нежни пастелени свещи без аромат. Големите и ярки са за center piece в хола. Всички са от ИКЕА.

Свещи Икеа Декорация ДомИ за финал нещо гушкаво, което може да съживи всеки скучен диван – възглавничките. Когато ремонтирахме новото гнезденце планът ни беше всичко да е минималистично, така че да можем да се развихрим с декорациите после. Диванът ни стоя сив и самотен няколко месеца, защото все не можехме да намерим перфектните възглавници. Или се биеха с цветната ни DIY картина, или не пасваха по форма, или бяха много скъпи, или просто бяха тъпи. Да, възглавниците ирационално много ме ядосаваха през лятото. В любимата ИКЕА обаче открихме перфектните форми, цветове и материя – квадратни, изчистени и приятни на допир. Нищо прекалено специално не са, но в комбинация с мекото одеалца пак от там, маратонните вечери на гледане на Supernatural, You’re the worst, Modern Family, The Big Bang Theory и т.н. са много по уютни.

PS: Ако ви е интересно кои сериали гледаме в момента и кои са ни любими, оставете коментар и ще спретна едно хубаво постче 🙂

Възглавници Икеа

• АДИ •
 FACEBOOK • INSTAGRAM • BLOGLOVIN • PINTEREST