DIY с цветовете на дъгата

Всички, които следят страничката ми във Facebook знаят, че с le fiancé се преместихме от старото ни таванче в ново гнезденце. След много чистене, местене, замазване, боядисване се оказахме с няколко празни стаи, готови за нов живот. Това беше един доста голям и дългосрочен проект, за който мога да разкажа в отделен пост, ако ще е ви е интересно *харесайте или коментирайте долу, за да знам*.

Няколко милиона Pinterest картинки по-късно, решихме целият апартамент да е бял, така че да можем свободно да майсторим цветнотийки и въпреки това всичко да стане свежо и стилно. Холът ни е много минималистичен и искахме да добавим нещо ярко и грабващо. Нещо повече, искахме сами да го направим.

Най-хубавото на DIY проектите е, че няма нужда да похарчиш много пари, трябва само въображение. И така, с le fiancé се запътихме към магазина за бои. На място попитахме консултанта дали можем да вземем повечко от семплинг листчетата за цветовете и той разбира се каза да. Последва голямо развихряне пред учудените му очи и доволни се прибрахме да творим.

home diy project color scheme design

За този цветен DIY проект са нужни:
1. Рамка – ние купихме най-голямата бяла рамка от Икеа
2. Голям бял кадастрон – може и два по-малки, които да съедините
3. Цветови семпъли – има различни видове и размери, на горната снимка има два варианта. Вземете повече, за всеки случай.
4. Сухо лепило

That’s it!

Гостите ни винаги първо забелязват тази картина и е чуден conversation starter. Ако ви харесва и искате още домашни постове дайте знак 😉

home diy project color scheme design art painting • АДИ •
 FACEBOOK • INSTAGRAM • BLOGLOVIN • PINTEREST