Доброта по време на градушка

Вчера в София се изсипа един лек леден апокалипсис и съм сигурна, че всеки е имал различни преживявания и щети. Въпреки отрицателните последствия от подобни събития, в такива моменти добрината на хората изплува и те кара да се чувстваш част от едно цяло.

Въпреки наводненията, трябваше да отида на курс. Улицата до нас обаче наистина се лееше и le boyfriend тръгна да си събува кецовете, за да ме пренесе през нея. В този момент до нас спря кола и една напълно непозната жена отвътре ни предложи да се кача в колата й, за да ме закара от другата страна. Трябва да си призная, че ме беше малко страх да се кача в кола на непознат човек, но тъй като съм голям защитник на тезата, че хората като цяло са супер добри, в крайна сметка се качих.

Дамата се казва Даниела Василева и настоя да ме закара до курса ми, което беше изключително мило от нейна страна. Истина е, че добротата е заразна и когато се срещнеш с толкова алтруистичен човек той те зарежда с мотивация да предадеш доброто нататък. Благодаря, Даниела!

Градушка София Наводнение доброта жена кола

Градушка София Наводнение

Ади,
a piece of Adi!