Мъжете и готвенето – 104 рецепти на Манчев и Шишков от Lidl

Хитрушите винаги намират начин да прикрият неуменията си в кухнята. Le fiance отдавна ме е избавил от кулинарните мъки, които за него всъщност са голям кеф. Почти всеки, който ме е виждал в кухня, ме съветвa в името на оцеляването ми да си намеря мъж, който умее да готви. Mission accomplished!

Да готвиш е умение, което всеки трябва да има. Общото разбиране е, че при жените е по default и това някак го превръща в задължение, а не в избор. Точно за това толкова се възхищавам на мъже, които готвят, защото е по желание и това го прави един наистина приятен процес. Имах възможността да готвя с 2-ма от най-добрите шефове в България – шеф Манчев и шеф Шишков и ме заразиха с усета и вниманието, с които приготвят храната. 

Ади Адриана Василева Лидл Lidl Манчев Шишков Ади Адриана Василева Лидл Lidl Манчев Шишков Ади Адриана Василева Лидл Lidl Манчев ШишковВеднага искам да ви зарадвам с новината, че след труден подбор и множество експерименти до постигане на перфектен резултат, двамата са събрали общо 104 авторски рецепти в едно прекрасно луксозното издание на Лидл – „Манчев срещу Шишков. 52 рецепти срещу 52 рецепти“.

Лидл Lidl Манчев Шишков готварска книга рецептиТова е естественото продължение на общата им кулинарна цел да напомнят на хората голямото значение на домашно приготвената храна и колко забавно и вдъхновяващо изживяване може да бъде готвенето заедно със семейството и близките хора.

По време на официалната премиера на книгата приготвихме 3 ястия от книгата – чийзкейк със сьомга, пилешки рулад, поднесен с пълнени смокини с бри, а за десерт крем „Каталана“ с лешникови трюфели.

Pileshki rulad podnesen s pylneni smokini s brie Лидл Lidl Манчев Шишков Лидл Lidl Манчев Шишков untitled (287 of 328)Книгата може да получите безплатно срещу карта с 5 стикера в Лидл. 1 стикер = 25 лв. покупка от 16.11.2015 до 06.12.2015 г.

Ще се радвам да ми пишете коментар, ако искате да споделя и приготвя рецепта от книгата в отделен пост 🙂 С Поли дори сме намислили да заснемем видео как готвим заедно.

• АДИ •
 FACEBOOK • INSTAGRAM • BLOGLOVIN • PINTEREST