Какво е PERK и защо можеш да го направиш в обедната почивка

Perk е супер свежа light процедура, която трае по-малко от 10 минути и буквално можех да я вмъкна съвсем спокойно в обедната почивка. Това е нова хибридна процедура, при която след посещението в салона у теб остава флакон серум за домашна грижа за следващите 30 дни, за да поддържаш резултатите. Pretty cool, huh!

Като експериментатор-ентусиаст пробвах и 3-те различни Perk зони и съм готова да споделя какво, как и защо. От цялото нещо, най-много ме привлича това, че става супер бързо, не висиш в салона и не е нужен възстановителен период след нея. Кожата не се зачервява, няма дразнене или дискомфорт. Усещането от процедурата е много приятно и свежо.

Зоните, на които се прави Perk са:

  1. Лице – Бързо ексфолиране на мъртвия рогов спой клетки със серум с млечна киселина и плодови киселини. В същото време кожата се насища с антиоксиданти и хиалуронова киселина.
  2. Устни – Нежно хидратиране и плъмпване на устните с масло от мента, екстракт от алое и божур.
  3. Околоочен контур – Избистряне на тена на околоочния контур и нежно заличаване на бръчки и фини линии със серум с арника и екстракт от овесени кълнове. В комплекта получаваш и две маски за очи.