That 70’s Show

От дискусиите след поста за любимите сериали си направих списък с такива, които искам да гледам. Едни от близките ми приятели пламено настояваха да дам шанс на That 70’s Show и още докато с le fiancé бяхме на гости у тях ни пуснаха 1-ви сезон.

Помня, че седяхме на дивана им и гледахме с недоверие към ретро вълните, които ни заливаха от екрана. Все пак продължихме да гледаме. И добре, че го направихме, защото в един момент ретро нещата спират да ти правят впечатление и осъзнаваш всъщност колко готин е сериала.

That 70's show

Разказва за 6 приятели, които живеят в Wisconsin през 70-те, но реално сериалът е сниман през 90-те. С развиването на сезоните става все по-забавен и има моменти, в които съм кашляла от смях. Адресира обаче и много социални проблеми като сексизма и семейните отношения. От този сериал изгряват Mila Kunis и Ashton Kutcher.  Тя е в ролята на Jackie, а той на Kelso – двойката красавци с ниско IQ, но супер сладки и откровени по детски.

That 70's show В последствие Jackie тръгва с Hyde, който е изоставен от родителите и се мести да живее в мазето на Eric. Той е от хората, които се носят по течението, но извличат максимума от всяка ситуация. Леко студен и безцеремонен, но е от хората, които знаеш, че винаги ще са до теб когато трябва. Почти цялото действие се развива в дома и по-конкретно мазето на Eric, където честичко се събират в the circle с малко билки. Той и Дона ходят почти през всички сезони като тя е лицето на феминизма в сериала. И разбира се Fez – чужденеца, който за 8 сезона не казва от къде е, вечно търси някой да го обича и запълва липсата на приятелка с бонбони. Говори по безобразно готин начин и ми е любимия от всички.

That 70's showЩе се радвам да споделите в коментарите, ако сте го гледали или просто да ми препоръчате готин сериал, който да подхвана след като свърших този.That 70's show

 

• АДИ •
 FACEBOOK • INSTAGRAM • BLOGLOVIN • PINTEREST