Диван
Матрак

Все повече хора предпочитат латексови матраци през последните няколко години. Комфортът, който те осигуряват доказано предпазва от безсъние и често пробуждане, причинено от старите деформирани матраци, които все още използвате.

Латексовият матрак е ваш незаменим помощник в борбата сматрак от латекс

  • лошите навици,
  • болките в мускулите и ставите,
  • главоболието и дори
  • наднорменото тегло.


Пълноценният сън е най-доброто лекарство, когато човек е отпочинал, той е по-работоспособен, по-концентриран и определено по-позитивен. Освен, че са удобни и комфортни, предлаганите от производителите латексови матраци са и много издръжливи. В сърцевината на матрака са оформени различни по размер въздушни кухини, които осигуряват еластичност, плътност, мекота и добра опора за гръбнака. Най-често този вид матраци са произведени от синтетичен латекс или в комбинацията му с натурален.

Латексовите матраци е препоръчително да се използват с подматрачна рамка, като по този начин се осигурява необходимото проветряване на матрака.

Матрак

Качествените латексови матраци са изключително издръжливи, когато се използват правилно с подходяща подматрачна рамка, осигуряваща им необходимата въздушна циркулация. Важно е да се знае, че латексовите матраци, поставени директно върху плоскости, могат да се амортизират бързо и дори да мухлясат, затова е толкова важна подматрачната рамка.

В този случаи няма да е необходимо ежедневното обръщане на матрака, а това можете да правите веднъж в месеца, за да предотвратите евентуална деформация и то след продължителна употреба. Удобните латексови матраци са един добър вариант за ежедневна употреба, като съчетават нужните характеристики, които трябва да има всеки добър матрак, а именно – удобство, мекота, плътност, издръжливост и здравословна среда.

Facebook Comments