Диван
Диван

Не можем без тях. Има ги във всеки дом, без значение дали става дума за просторна модерна къща на няколко етажа или пък за боксониера. Досетихте ли се вече? Да, точно за тях говорим – за удобните дивани, от които в никакъв случай не сме съгласни да се лишим.

Този тип мебели заемат най-малко място, и също така е много лесно да им се намери място – можете да ги преместите до всяка стена или да ги оставите като разграничител на отделните зони в центъра на стаята. Освен това идват в такова разнообразие от размери, форми и цветове, че не е проблем да си намерим точно този диван, от който наистина имаме нужда. Също така днес съществуват впечатляващи оферти за особено атрактивни дивани цени, на които едва ли някой би могъл да устои.
Нека разгледаме топ моделите дивани за хол и да преценим кой от тях ще ни свърши най-добра работа.

Ъглов диван в хола

Това е един много популярен вариант, което в голяма степен се дължи на неговата прословута мобилност. Освен това можем да го поставим така, че да използваме по най-рационалния начин пространството в ъгъла на помещението, без да го претрупваме излишно. Най-интересното и дори можем да кажем направо парадоксално е, че колкото и обемен и респективно – луксозен и комфортен, да е един диван, той почти не отнема от жизненото пространство.
Това важи с още по-голяма сила за ъгловия диван. Той е чудесна опция за всяко семейство, което живее в малък апартамент. В разгънатата версия ъгълът се превръща в спален диван, а когато не е необходимо да го разгъвате, възвръща на момента първоначалната си функция. За големи къщи пък може да послужи за зониране, ако го поставите в центъра на отворения тип жизнени пространства, за да обособи отделните кътове.

Диван

Модулните дивани

При този вид дивани различните им части могат да бъдат позиционирани различно, в зависимост от нуждите. Страхотен вариант, защото дори и да решите да разместите другите мебели, за модулите все ще се намери удачно място. Така че, не пропускайте да потърсите най-атрактивните дивани цени и да си подсигурите комфорт удома.

Вижте още за диваните и креслата тук: https://www.mobiladalin.bg/naj-dobriyat-priyatel-na-komforta-kresloto/

Facebook Comments