Пари

Фериботите стават все по-популярни средства за транспорт. Всяка година фериботната услуга се подобрява, стартират се по-модерни, мощни и удобни фериботни кораби.

За да спестите пари от билети за ферибот, използвайте следните съвети:

Пари
  1. Резервирайте билетите си предварително. Много фериботни компании предлагат отстъпки за ранна резервация. Например, системата за фериботни резервации www.lakmostravel.com. Тя търси всички фериботни компании в Европа. В базата й има отстъпки и специални оферти на фирми. При резервация за 28 или повече дни може да получите достъп до най-добрите цени.
  2. Проучете различните времена за фериботни резервации и заминаване на ферибота. Цените могат да варират в различните дни от седмицата и по различно време.
  3. Проверете за алтернативни пристанища. Често излизането от друго пристанище може да направи пътуването по-евтино.
  4. Внимавайте за специални оферти. Регистрирайте се за новини от фериботната компания и научете за отстъпки от електронната поща.
  5. Използвайте офертите на мини-круизи. Фериботни компании често предлагат пътувания с кратки спирки (1-3 нощувки), преди да се върнат. Тези билети са много по-евтини от обичайните.
  6. Съберете се в група от 5 души с кола. Много фериботни маршрути предлагат обща цена за кола с 5-ма пътници. В този случай цената на един пътник е намалена.
  7. Запомнете размера на колата си. Цената на билета за колата на ферибота се формира на базата нейния размер. Познаването размера на автомобила ще ви помогне да спестите време и пари, когато резервирате билет.
  8. Внимателно проверете въведените данни. Проверката на подробностите за поръчката е много важна. Ако получавате отстъпки въз основа на посочените неверни данни, тогава при натоварване на ферибота може не само да губите отстъпки, но и да плащате повече.
Ферибот

Знаейки тези основни и лесни правила за фериботни резервации няма как да сгрешите, а пътуването ви, освен приятно ще е и икономично

Facebook Comments