10 неща, с които ще бъдете модерна за отрицателно време
By apiadmin

10 неща, с които ще бъдете модерна за отрицателно време

Spread the love

Дрехи на ивици

Дрехите на ивици са били винаги на мода. Ако са ви омръзнали класическите варианти, то заложете на свежите, които са в различни шарки и пролетни нюанси.  Каквото и да изберете, няма да съжалявате.

Дрехи

Цветни щампи

Цветните рокли на щампи са чудесна дреха, с която винаги ще изглеждате модерно. Освен това, тези модели имат огромно разнообразие. Можете да изберете такива, които са на волани,  с малки или големи цветя, бродерия.  И най –важното е да бъде ретро.

Тениски с надпис

Достъпни са и лесно се поддържат. Освен това са толкова актуални. Просто изберете тениска с любимата ви група или тема. Можете също така да сложите лозунг, който изразява вашата позиция относно важните неща  в живота. И така, време е да покажете своята същност на света!

Каки

Това е новото черно в модата.  Целта на този цвят е да обогати класическата визия. Можете да сложите яке, тениска или официална вечерна рокля в маслинено зелено.  Можете да бъдете сигурни, че ще ви стои добре.

Тренч

Тренч

Класическият тренч е дреха, която винаги ще остане на мода и ще ви бъде вярна. Запретнете ръкавите, вдигнете яката и готово – имате модерна визия само за секунди!

Сако с подплънки

Със сигурност искате да покажете, че сте силна и независима дама. Но сме и сигурни, че искате да запазите своята женственост.  Сакото с подплънки на раменете е чудесно за тази цел. То е подходящо  за панталони и леки рокли.

Червено

Дизайнерите са на мнение, че е нужно повече от червено. Е, тогава просто изберете по-големи неща в този цвят и ще бъдете модерни. Те могат да бъдат чанта, панталон, сако, рокля или връхна дреха.

Топ от дантела

Не е отминало времето на този топ и той редом намира своето място сред тениските с надписи и модерните дънки. Комбинирайте го в нестандартна визия и ще бъдете модерни повече от всякога.

Чанта с верижка

Чанта

Вече отмина времето на големите чанти и сега на мода са тези, които са на верижка. Формата може да бъде различна като обувка, торта или класическа правоъгълна чанта.

Яке с надписи

Това е точно като тениската, като тук надписа ена гърба. Освежете старото яке с вдъхновяващ лозунг или красива бродерия.

Facebook Comments

  • No Comments
  • 09/01/2023