4 нестандартни коледни подаръци за близки хора
By apiadmin

4 нестандартни коледни подаръци за близки хора

Spread the love
Коледни подаръци

Празниците са за празнуване. И за подаръци! Всяка година по същото време сме в противоречие какво да подарим на най-близките. Не е вярно, че когато познаваш някого твърде добре, лесно можеш да избереш с какво да го зарадваш. С времето става все по-трудно да избираш материални коледни подаръци, затова сме се спрели на 6 нестандартни и интересни, които заслужават вниманието ви.

Подарете почивка

Едва ли някой би ви отказал почивка или екскурзия до екзотично място. Ако искате да изненадате своята половинка или много близък човек, подарете му мечтаната екскурзия. Първо обаче се информирайте за свободни дати, за да има възможност да сбъдне мечтата си.

Подарете изживяване

Коледни подаръци

Скок с парашут, гмуркане, концерт или нещо друго, за което мечтае вашият любим, но не дръзва да опита. Сега е времето да му вдъхнете кураж, подарявайки му коледен подарък в тази насока. Искреното щастие в очите му ще бъде вашето доказателство, че сте си изпълнили ролята идеално.

Изненадайте с новогодишно парти

Нова година – нов късмет. Започването на годината е ключово за нас и нашето бъдеще. Затова, подарете чудесно новогодишно изживяване в хотел „Монтесито“ в София. Спестете си време в приготвяне и организиране на празничната нощ. Вместо това се насладете на вкусна храна, хубава музика, шоу програма и много забавления до ранни зори. Повече за офертата вижте тук – Нова година в комплекс „Монтесито“.

Коледни подаръци

Направете нещо мило с голяма стойност

Понякога един малък жест означава много. Подарете домашно изработен подарък. Плетени ръкавици, шапка, шал, пуловер или чорапи – всичко това ще зареди с позитивна енергия новия си притежател, защото е направено с любов и най-добри чувства. А и както знаем – не подаръкът е важен, а отношението, което влагаме в него. Емоцията, с която го подаряваме оставя по-дълбока следа от самата вещ.
Желаем Ви светли празници с много здраве, щастие и домашен уют! Бъдете нечие чудо, подарък и щастие за някого!

Facebook Comments

  • No Comments
  • 09/01/2023